Alkhairi Qurban, Aqiqah & Dam

Setinggi-tinggi penghargaan di ucapkan kepada anda yang cakna tentang saudara Islam kita di sana. Allah jua lah yang membalas berkali ganda bagi setiap sen yang keluar dari poket anda. Sempena kejayaan membina 500 buah telaga, kami berbesar hati untuk berikan hadiah Al-Quran Esklusif yang boleh dijadikan persediaan menghadapi Ramadhan.

INFAQ TELAGA BY AL-KHAIRI QURBAN & DAM

Pelancaran Fasa Terakhir

4 Jam Sahaja

Jumaat : 5 Feb 2021 (11.00 pagi - 2.00 ptg)

PROMOSI PERCUMA AL-QURAN TELAH TAMAT, KAMI MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA PENDERMA / PENGINFAQ YANG TELAH MENGAMBIL BAHAGIAN DI DALAM KEMPEN INI.

Platform Infaq Telaga masih berjalan seperti biasa. Klik di sini untuk infaq.

Semoga menjadi asbab kebaikan dan dikurniakan kita pahala yang berpanjangan. InsyaAllah.

Tahniah, kerana adalah insan terpilih untuk mendapatkan Al-Quran Percuma dari Al-Khairi Qurban. Pilih mana-mana pakej Infaq Telaga yang disediakan dibawah. Setiap Pembelian pakej akan mendapat Al-Quran terpilih secara percuma.

SILA PILIH PAKEJ INFAQ TELAGA
bc1
Infaq

PAKEJ 1400

Satu lot berharga RM1400 Satu telaga sendiri (tidak berkongsi bersama penderma yang lain). Sijil, gambar dan video telaga akan diberikan kepada penderma selepas telaga siap dibina. Nama tercatat di telaga dan tidak berkongsi dengan penderma yang lain dan boleh meletakkan lebih dari satu nama.

bc2
Infaq

PAKEJ 700

Satu lot berharga RM700 Satu telaga dikongsi berdua (bersama 1 penderma yang lain). Sijil, gambar dan video telaga akan diberikan kepada penderma selepas telaga siap dibina. Nama tercatat di telaga dan akan berkongsi dengan 1 nama yang lain.

bc3
Infaq

PAKEJ 350

Satu lot berharga RM350 Satu telaga dikongsi berempat (bersama 3 penama yang lain). Sijil, gambar dan video telaga akan diberikan kepada penderma selepas telaga siap dibina. Nama tercatat di telaga dan akan berkongsi dengan 3 nama yang lain.

bc4
Infaq

PAKEJ 100

Saya cuma ingin berinfaq dan dimasukkan kemana-mana bahagian telaga yg mempunyai kekosongan. *Nama saya akan diletakkan dibawah penama “hamba Allah” selepas cukup hasil kutipan perkongsian untuk 1 bahagian RM350*

Terma & Syarat Kempen Promosi “Pelancaran Fasa Terakhir” oleh Al-Khairi Qurban & Dam:

Promosi ini hanya sah untuk pembelian pada 4/2/2021 dari jam 11 pagi hingga 2 ptg sahaja. Naskhah Al-Quran yang diberi secara percuma adalah khas kepada penyumbang / penginfaq yang membuat pesanan / order pada waktu yang telah ditetapkan tersebut. Pihak Alkhairi Qurban berhak menukar, menunda atau mengubah terma atau syarat pada bila-bila masa tanpa pemberitahuan. 

Al Khairi Qurban & Dam

B-28-01, Star Avenue Commercial Centre, Jalan Zuhal U5/179, Seksyen U5, Bandar Pinggiran Subang, 40150 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.

Tel: +60 11-1199 9411 / +603 – 7832 7566
Email : [email protected]